Prowork materiały prasowe /opinie

► Lipiec 2013 - Nowe zmainy w zasadach wyjazdów Au pair do Niemiec. Od lipca 2013 wiek uczestnictwa w Programie Au pair Niemcy wynosi 18-30 lat (wcześniej 18- 25 lat)
►Czerwiec 2013 -
Prowadzimy rekrutację na pobyty w Ramach Programu Au Au Pair do USA i krajów europejskich na wyjazdy w 2013 roku.

11 lipca  2012
Guwernantki pilnie poszukiwane!
Artykuł w Rzeczpospolitej z dn 11 lipca 2012

 Zawód guwernantki lub guwernera przeżywa renesans. Wyspecjalizowane agencje pośrednictwa przyznają, że od kilku miesięcy rośnie liczba ofert pracy dla domowych nauczycieli. Rodziny gotowe ich zatrudnić stawiają jednak bardzo wysokie wymagania (...) - Zainteresowanie zatrudnieniem guwernantek w ostatnich miesiącach wzrasta. Oferty dotyczące zatrudnienia takich osób mam zarówno z Polski, jak i innych krajów - przyznaje Anna Kaczorowska, właścicielka agencji Prowork. Niedawno znalazła guwernantkę dla polsko-angielskiego małżeństwa, które mieszka w Londynie.”czytaj cały artykuł: „Rzeczpospolita”, 11 lipca 2012

10 lipca  2012. Nowe warunki zatrudienia dla Au Pair w Norwegii!
Lipiec 2012. Nowe przepisy praca Au Pair /opiekunka w Norwegii.
Teraz Au Pair otrzymuje 5000 NOK /mies kieszonkowego +
kurs j. norweskiego / 7500 NOK. 

Rodziny norweskie zapewniają bilet miesięczny na dojazdy do szkoły językowej i zwrot kosztów podróży do Polski. Au Pair w Norwegii ma zagwarantowane 25 dni płatnego urlopu rocznie. Chcesz uczyć się j. norweskiego? Zamieszkaj z rodzina w Norwegii i zostań Au Pair. Prowork poleca Au Pair w Skandynawii cieszące się dobrą opinią i dużą popularnością. Zobacz szczegóły w zakładce Au Pair Norwegia z Prowork. Czekamy na Twoje zgłoszenie i opinie.

Obecnie posiadamy oferty na wyjazdy Au Pair z różnych rejonów Norwegii!
25 maja 2012 Au pair konkurs na najlepszy Au pair Blog 2012!
Biuro Prowork ogłasza pierwszą edycję konkursu na najlepszy Au Pair blog 2012! Zapraszamy Au Pair z Prowork do udziału w naszym konkursie i  tworzenia inspirujących blogów! Nagrody za najlepsze au pair blogi to płatny staż w Prowork i bezpłatne wyjazdy au pair.Polecamy i zapraszamy do udziału w konkursie              i prowadzenia blogów z waszego operowania, zamieszczania opinii o Au Pair,  relacji z podróży i zdjęć z różnych  miejsc na świecie. Zobacz wiecej o konkursie na Prowork Au pair blog 2012.

►20 kwietnia 2012. Au pair Promocje tygodnia
Biuro Prowork wprowadziło w połowie kwietnia nowy system promocji dla osób zainteresowanych wyjazdami Au Pair. W każdy czwartek nowe atrakcyjne oferty na wyjazdy do wybranego kraju -  30% lub większe rabaty na udział       w programie Au Pair czy bezpłatne przeloty. 
Każda oferta "Au Pair promocje tygodnia" dotyczy wyjazdu do jednego kraju i  jest ważna tylko przez tydzień. Dostępne oferty znajdziesz w zakładce Au Pair promocje 2012
Prowork posiada w ofercie wyjazdy Au Pair i pobyty u rodzin w 15 krajach na świecie!

29 marca 2012. Program Au Pair /programy wymiany kulturowej. Prowork Nowości 2012.
Rozwijamy nowe projekty  językowe  w Chinach – Au Pair Chiny, Asystent językowy Chiny,  Language immersion China.
Przygotowujemy też nowy projekt Au Pair Nowa Zelandia  - pobyty u rodzin w Nowej Zelandii połączone z pracą i nauką angielskiego.
Dla osób, które chciałyby zaprosić do Polski native speakera z USA, Hiszpanii, Włoch czy Chin proponujemy nowatorski projekt opracowany przez Prowork  -  Native Home Tutor /Language exchange Program. Więcej informacji wkrótce na stronach Prowork! Czekamy na wasze opinie o Prowork i nowych projektach 2012!  

►25 marca 2012. Konferencja biur Au Pair Budapeszt 2012 /relacja i opinie Prowork
Ponad 160 organizacji zajmujących się wymianą kulturową dla młodzieży wzięło udział w corocznej międzynarodowej konferencji IAPA (International Au Pair Association) , która odbyła się w dniach 14 -16 marca 2012 w Budapeszcie.  Prowork to jedyne biuro z Polski biorące udział w konferencji i spotkaniach z przedstawicielami organizacji z całego świata, w tym z Francji, Wielkiej Brytanii, USA, Norwegii, Holandii, Hiszpanii, Nowej Zelandii, Chin, RPA i Meksyku . Przedstawicielki Prowork uczestniczyły           w różnorodnych seminariach dotyczących różnic kulturowych,  Au Pair i innych pomysłów na Gap Year, globalnych podróży i niezwykłych projektów  woluntariackich. Coroczne konferencje Au Pair to dla Prowork osobiste opinie i spotkania z partnerskimi biurami Au Pair z wielu krajów. Dzięki stałej wieloletniej współpracy i osobistym kontaktom oferowane przez Prowork wyjazdy są bezpieczne i cieszą się dobrą opinią    i popularnością wśród młodych osób.
Podczas konferencji ogłoszono również  zwycięzcę  konkursu „ Au Pair of the Year!”. Tym razem najciekawszy esej napisała dziewczyna  z Niemiec, która spędziła niezwykły rok  jako Au Pair w Australii! Au Pair of the Year była gościem specjalnym tegorocznej konferencji!  Gratulujemy! 
Kolejna Au Pair Roku zostanie wybrana podczas następnej konferencji Au Pair           w Rzymie w marcu 2013. Czekamy na zwycięski esej od Au Pair z Polski!
Jeśli chcesz spędzić kilka miesięcy lub rok jako au pair u rodziny z agranica - zgłoś sie do nas! czekamy na Twoją opinie o Au pair i ofertach Prowork!

Jesteś Au Pair i prowadzisz  bloga/opisujesz swój pobyt Au Pair? Zgłoś swojego bloga i wygraj płatny staż w Prowork czy kolejny wyjazd Au Pair!
Biuro Prowork ogłasza pierwszą edycję konkursu na najlepszy Au Pair blog 2012!
Od dawna z zainteresowaniem śledzimy wasze niezwykłe blogi w sieci, czytamy relacje z waszego operowania, opinie o Au Pair,  zapisy niezwykłych podróży, przeglądamy zdjęcia, zaglądamy do różnych miejsc na świecie dzięki waszym pasjom i ciekawości świata!
Teraz zapraszamy wszystkie Au Pair z Prowork do udziału w naszym konkursie
i tworzenia inspirujących blogów!

►20 kwietnia 2012



    tel.: +48 022 323 63 35
    tel.: +48 022 828 31 34
    
 

adres: ul. WARECKA 8/46
(metro Nowy Świat)
00- 040 Warszawa
biuro czynne: pon.- pt. - 9.00 -17.00


email: biuro@prowork.com.pl
skype: prowork_aupair